Til toppen

Icebug NewRun BUGrip GTX, dame.

Ny Icebug vinterpigg. En bredere overdel med Gore Tex-membran holder deg tørr og varm. Godt dempet mellomsåle med 17 smarte pigger gir god støtdemping og et trygt grep på glatten vinterstid.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 255 g
Dropp: 7
Hæl/forfot: 22/15 mm

Icebug NewRun har en bredere passform som gjør at du holde deg varmere på føttene. Overdel i resirkulert Polyester med GTX membran som holder deg tørr og varm. Boa-snøring. God støtdemping med lettvekts EVA. En stødig plattform holder foten stabil i skoen. Yttersåle av robust gummi med 17 stålpigger i forfot og hæl som gir et trygt grep på snø og is. 

Icebug Newgrip er et godt alternativ til vinterløping på snø og is. Piggene gjør at du løper trygt og avslappet. Passer best til rolige treningsturer. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.