Til toppen

New Balance FuelCell RC Elite v2


Versjon 2 av New Balance Fuelcell RC Elite har fått så mange oppgraderinger at det kan sees på som en ny modell. Den er særlig forbedret for de lengste distansene fra halvmaraton til maraton.

Mellomsålen er fortsatt i Fuelcell-skum, et svært dempende og responsivt skum som i tillegg er lett. I denne versjonen er det blitt noen millimeter tykkere. En ny karbonplate innkapslet i mellomsålen har en mer aggresiv avrunding i forfoten. Ny yttersåle i ekspandert gummi i forfoten, og kun slitegummi i hælpartiet for å spare vekt. Modellen har en stødigere plattform som gir bedre stabilitet. Overdelen er i strikket materialet med en litt bredere passform, og uten sømmer for optimal komfort. 

Nye New Balance Fuelcell RC Elite passer til konkurranse fra 5 km til maraton, og et godt alternativ for intervalltrening og hurtige langturer. 


 


New Balance FuelCell RC Elite v2

Herre

  • Vekt 217 GR
  • Såle hæl / forfot 39 MM / 31 MM
  • Dropp 8 MM

Kr 2700,-

Kjøp herre

 


New Balance FuelCell RC Elite v2

Dame

  • Vekt 176 GR
  • Såle hæl / forfot 39 MM / 31 MM
  • Dropp 8 MM

Kr 2700,-

Kjøp dame

New Balance FuelCell RC Elite v2 er tilgjengelig på loplabbet.no, samt Löplabbet Oslo sentrum, Bergen, Stavanger, Trondheim sentrum, og Trondheim Lade.

 

 Amerikanske New Balance begynte som produsent av ortopediske sko i 1906, og har siden vokst i det stille til å bli en av verdens ledense løpeskoprodusenter. Etter Born to run i 2009 var New Balance en av de første produsentene som tok følgene av det, og endret løpeskoens geometri. New Balance` mål er å hjelpe idrettsutøvere til å oppnå sine. Enten det betyr å hjelpe profesjonelle eliteutøvere med å sette rekorder og vinne medaljer, eller å drive hverdagsmosjonister til å oppnå ny personlig rekord, løpe sin første 5 km eller bare leve en mer aktiv livsstil.