New Balance RC 1600 v2, dame

New Balance RC 1600 v2, dame
Beskrivelse

Høstmodell 2015. Svært lett og smidig konkurransesko med god respons og maksimal løpsfølelse.

RC 1600 v2 setter ingen hindringer for hvor godt du kan prestere. Det er en klassisk konurransesko som sitter tett på foten, har lite demping, er svært responsiv og gir mye løpsfølelse. Modellen har eksistert i flere år, men er først nå blitt en del av sortimentet vårt.

Skoen er lett, smidig og gir veldig god bakkekontakt. Som i de fleste konkurransemodeller er hælkappen lav for å spare vekt. Luftig og sømfri overdel med FantomFit gir en sko som sitter tett og godt på foten, slik en konkurransesko skal. Mellomsåle med New Balances responsive Revlite-materiale, som er 30 % lettere enn resten av deres EVA. Dynaride-yttersåle sørger for god gripeevne på sleipe underlag. Skoen har med minimalt med demping og krever derfor noe tilvenning dersom du ikke er vant med så lette sko. Trenger du mer demping er for eksempel Adidas Adizero Adios Boost 2 et bedre valg. 

En klassisk konkurransemodell for den erfarne løperen. Velegnet til 10 km og halvmaraton, og eventuelt maraton for deg som er vant med så lette sko. Super til de raskeste øktene og intervalltrening på bane. 

Vekt herre / dame: 156 g / 132 g
Såle hæl / forfot: 14 mm / 6 mm
Dropp: 8 mm

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 132 g
Dropp: 8

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.