New Balance FuelCell 5280, dame. H19

New Balance FuelCell 5280, dame. H19
Beskrivelse

Nå lanserer New Balance den første konkurransemodellen som ligger nærmest opptil piggsko for baneløping. Fuelcell 5280 er laget for stor fart og er tatt frem for at mellomdistanseløperne skal ha et godt alternativ for kortere gateløp.

New Balance Fuelcell 5280 kombinerer et responsivt skum, FuelCell, med en fleksibel karbonplate. Det gir oss den første konkurranseskoen for asfalt som bygger på friidrettspiggskoens avstivede piggplate og tynne mellomsåle. Modellen er svært avrundet i forfoten. Fuelcell-skummet erstatter det myke og responsive banedekket, og karbonplaten erstatter den stive piggplaten. Fuelcell 5280 har en piggskolest med en Hypoknit strikket overdel. En sokkonstruksjon gjør at den sitter tett på foten. Kan være litt vanskelig å komme inn i, så vi anbefaler å løse snøringen skikkelig opp før du tar den på deg. Mot fotbladet finner du en karbonplate som ikke blir for stiv i isettet, men som stives opp i fraskyvet for en effektiv stegavvikling. FuelCell skum gir en optimal kombinasjon av støtdemping og respons. Yttersåle av Innsprøytet EVA og Dynaride gummi for ekstra slitestyrke. Kun i forfot og mellomfot.


New Balance Fuelcell 5280 er en piggsko uten pigger, og den passer best til kortere gateløp opptil 5km for de mest erfarne løperne.

 

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 115 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 18 mm

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.