Til toppen

New Balance Fuel Cell Impulse, dame. V19

New Balance FuelCell Impulse kombinerer et progressivt utseende med lav vekt. Sammen med en godt dempet mellomsåle og en responsiv forfot er FuelCell Impulse en modell som kan passe mange løpere.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 193 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 16/10 mm

New Balance FuelCell Impulse kombinerer et progressivt utseende med lav vekt. Sammen med en godt dempet mellomsåle og en responsiv forfot er FuelCell Impulse en modell som kan passe mange løpere.

Overdelen er av jacquard med en sokkekonstruksjon. Det gjør modellen komfortabel på foten. Mellomsålen består av ReVlite skum i hele skoens lengde. Det gir fast og god støtdemping. I forfoten er det lagt et nytt skum N2 som gir enda bedre respons og stegavvikling. Yttersålen med gummi i slitesonene og til-passet flekskanaler i forfoten for bedre stegavvikling. FuelCell Impulse kan passe mange løpere. Det blir en treningsmodell for aktive og erfarne løpere, mens mosjonistene vil få en rask og god støtdempet modell til hurtige turer og konkurranser helt opp til ultraløp

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.