Til toppen

New Balance 890 v7, dame.

Versjon 7 av New Balance 890 har fått en total oppløftning og fremstår som en helt ny modell. Den er enda mer tilpasset deg som vil ha en svært lett treningsmodell. Den har blitt 50 gram lettere i herreversjonen.

Velg størrelse

Versjon 7 av New Balance 890 har fått en total oppløftning og fremstår som en helt ny modell. Den er enda mer tilpasset deg som vil ha en svært lett treningsmodell. Den har blitt 50 gram lettere i herreversjonen. 


Helt ny overdel i engineered knit som er en sømløs konstruksjon med komfort som strikkede overdeler, men med bedre hold. Materialet er svært lett og puster godt. Mellomsålen er fortsatt av New Balances raskeste skum REVlite. Det gir en fast og god demping og en responsiv stegavvikling. Yttersålen er helt ny av Ground Contact REVlite puter som gir ekstra god stegavvikling og lav vekt.

New Balance 890V7 er en helt ny modell og har en av de eldre versjonene bår du prøve modellen først. For deg som er ute etter en svært lett modell med fast støtdemping og god respons så er dette en svært godt alternativ. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.