Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

New Balance 890 v7, Dame. V19

Ny versjon! - 890 er nå blitt mye lettere!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 158 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 17/11 mm

Versjon 7 av New Balance 890 har fått en stor oppgradering og kan egentlig kategoriseres som en helt ny modell. Den er nå enda mer tilpasset deg som vil ha en svært lett treningsmodell, og har blitt 50 gram lettere i herreversjonen.

Helt ny overdel i engineered knit, som er en sømløs konstruksjon med en komfort som strikkede overdeler, men med bedre hold. Materialet er svært lett og puster godt. Mellomsålen er fortsatt av New Balances raskeste skum REVlite. Det gir en fast og god demping og en responsiv stegavvikling. Yttersålen er helt ny av Ground Contact REVlite puter som gir ekstra god stegavvikling og lav vekt.

 

Tipp topp for deg som er ute etter en svært lett modell med fast støtdemping og god respons.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.