Til toppen

New Balance 880 v9, dame.

New Balance 880 kommer i 9. versjon. Her beholdes suksessfaktorene samtidig som modellen får en ny overdel.

Velg størrelse
Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 255 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 22/12 mm

New Balance 880 har fått mange tilhengere oppgjennom årene. Suksessformelen med en komfortabel passform er forbedret ved at den oppdateres med en ny overdel i svært behagleig Enginereed mesh. Det gir ingen sømmer og en overdel som følger fotens bevegelse fra isett til fraskyv. Mellomsåle og yttersåle videreføres som i forrige modell.

New Balance 880 er for deg som trenger en trygg og god dempet og smidig treningsmodell til løpeturer i variert fart og distanse. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.