Til toppen

New Balance Vongo 4 V20, herre.

En stødig og allsidig favoritt i ny farge!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 305 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 19/15 mm

Fjerde utgave av New Balance Fresh Foam Vongo har en sokkelignende overdel i mesh-materiale. Dette gjør skoen enkel å ta på seg, og at den sitter tett og godt rundt foten. Modellen har en mellomsåle i Fresh Foam, der innsidens sålemønster er bygd opp slik at det gir ekstra støtte for overpronasjon. Fresh Foam-skummet gir også meget god støtdemping.

New Balance Fresh Foam Vongo V4 er en spennende modell for deg som trenger støtte for overpronasjon. Skoen har i tillegg lav dropp og god støtdemping, noe som gjør den til en morsom sko å løpe med. Modellen egner seg godt både til rolige og raskere turer.

 

 

 


 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

New Balance Vongo 4 V20, dame.

En stødig og allsidig favoritt i ny farge!
Nyhet

New Balance Vongo 4 V20, dame.

En stødig og allsidig favoritt i ny farge!
Nyhet

New Balance Vongo 4 V20, dame.

En stødig og allsidig favoritt i ny farge!