Til toppen

New Balance Fresh Foam Vongo 4,

New Balance FF Vongo er en meget stabil sko med god demping. Er godt alternativ for løpere som ønsker ekstra støtte til foten.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 305 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 19/15 mm

New Balance Vongo er en sko som kombinerer stabilitet for overpronasjon med en godt dempet såle. I stedet for en fastere såle på innsiden, støtter den opp med å være høyere i sålen på innsiden, men like myk hele veien. Det gir en kileformet såle som støtter opp foten hvis den faller innover og du ønsker å korrigere det. Med lavt dropp og meget myk støtdemping skiller denne skoen seg ut blant overpronasjonsskoene.  

Fortsatt en spennende modell for deg som trenger støtte for overpronasjon. Lavt dropp og mye demping gjør den morsom å løpe med. Velegnet for både rolig og raskere turer.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

New Balance Fresh Foam Vongo 4,

New Balance FF Vongo er en meget stabil sko med god demping. Er godt alternativ for løpere som ønsker ekstra støtte til foten.
Nyhet

New Balance Fresh Foam Vongo V4, dame.

New Balance FF Vongo er en meget stabil sko med god demping. Er godt alternativ for løpere som ønsker ekstra støtte til foten.