Til toppen

Inov-8 Mudclaw G260, unisex.

Nå er nyheten Inov-8 Mudclaw G260 her - kun hos Löplabbet!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 260 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 16 mm

Inov-8 lanserte TerraUltra G 260 i 2018, en modell med en helt ny yttersåle for den optimale kombinasjonen av godt grep på våte steiner og røtter og slitestyrke. Materiale som brukes er graphene i kombinasjon med Inov-8's egen såle, Sticky Grip. Neste modell ut i serien er Mudclaw G 260. Med samme unike yttersålemateriale. OBS: Fås kun på Löplabbet!

Inov-8 Mudclaw G 260 er andre modell med Graphene i yttersålen. Bruk av Graphene sammen med Sticky Grip-materialet gir en yttersåle med svært godt grep på våte steiner og røtter samtidig som den er 50 % sterkere og mer elastisk en tradisjonell gummi. Resultatet er et enestående grep med enda bedre slitestyrke. Mudclaw har også 8 mm knotter som gir svært godt grep på mykt og gjørmete underlag. Modellen har en smal precision fit lest. Overdelen av et slitesterkt lettvektsmateriale. Feste for gamasje som følger med. En lav profil i mellomsålen med 4 mm dropp gir svært god kontakt med underlaget. EXTEROFLOW-skum i mellomsåler gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. En beskyttende plate (Meta-Plate) i mellomsålen beskytter mot spisse steiner.

Inov-8 Mudclaw G 260 er en modell for røft og ulendt terreng. Den gir god kontakt med underlaget og har et meget godt grep på vått og mykt underlag. Også et god alternativ om du deltar i hinderløpkonkurranser.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.