Til toppen

Inov-8 Mudclaw G260, unisex.

Nå er nyheten Inov-8 Mudclaw G260 her - kun hos Löplabbet!

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 260 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 16 mm

Inov-8 lanserte TerraUltra G 260 i 2018, en modell med en helt ny yttersåle for den optimale kombinasjonen av godt grep på våte steiner og røtter og slitestyrke. Materiale som brukes er graphene i kombinasjon med Inov-8's egen såle, Sticky Grip. Neste modell ut i serien er Mudclaw G 260. Med samme unike yttersålemateriale. OBS: Fås kun på Löplabbet!

Inov-8 Mudclaw G 260 er andre modell med Graphene i yttersålen. Bruk av Graphene sammen med Sticky Grip-materialet gir en yttersåle med svært godt grep på våte steiner og røtter samtidig som den er 50 % sterkere og mer elastisk en tradisjonell gummi. Resultatet er et enestående grep med enda bedre slitestyrke. Mudclaw har også 8 mm knotter som gir svært godt grep på mykt og gjørmete underlag. Modellen har en smal precision fit lest. Overdelen av et slitesterkt lettvektsmateriale. Feste for gamasje som følger med. En lav profil i mellomsålen med 4 mm dropp gir svært god kontakt med underlaget. EXTEROFLOW-skum i mellomsåler gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. En beskyttende plate (Meta-Plate) i mellomsålen beskytter mot spisse steiner.

Inov-8 Mudclaw G 260 er en modell for røft og ulendt terreng. Den gir god kontakt med underlaget og har et meget godt grep på vått og mykt underlag. Også et god alternativ om du deltar i hinderløpkonkurranser.

Størrelsesguide