Til toppen

Inov-8 Mudclaw G260, unisex.

Denne skoen oppgis i UK-størrelser. Førpris: 1800 kr.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 260 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 16 mm

Inov-8 lanserte TerraUltra G 260 i 2018, en modell med en helt ny yttersåle for den optimale kombinasjonen av godt grep på våte steiner og røtter og slitestyrke. Materiale som brukes er graphene i kombinasjon med Inov-8's egen såle, Sticky Grip. Neste modell ut i serien er Mudclaw G 260. Med samme unike yttersålemateriale.

Inov-8 Mudclaw G 260 er andre modell med Graphene i yttersålen. Bruk av Graphene sammen med Sticky Grip-materialet gir en yttersåle med svært godt grep på våte steiner og røtter samtidig som den er 50 % sterkere og mer elastisk en tradisjonell gummi. Resultatet er et enestående grep med enda bedre slitestyrke. Mudclaw har også 8 mm knotter som gir svært godt grep på mykt og gjørmete underlag. Modellen har en smal precision fit lest. Overdelen av et slitesterkt lettvektsmateriale. Feste for gamasje som følger med. En lav profil i mellomsålen med 4 mm dropp gir svært god kontakt med underlaget. EXTEROFLOW-skum i mellomsåler gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. En beskyttende plate (Meta-Plate) i mellomsålen beskytter mot spisse steiner.

Inov-8 Mudclaw G 260 er en modell for røft og ulendt terreng. Den gir god kontakt med underlaget og har et meget godt grep på vått og mykt underlag. Også et god alternativ om du deltar i hinderløpkonkurranser.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (UK):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):