Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Miiego Action Earbuds

MiiBUDS ACTION er helt uten ledninger og ekte trådløse ørepropper (TWS) bygget for ACTION med et sikkert ørekrok-design, sertifisert IPX6 vanntette, toppmoderne lyd med førsteklasses COMPLY™ skumpropper samt en ekstrem og imponerende batterikapasitet som gir deg opptil 90 timer total spilletid!

Produktnummer: 768563815140
Egenskaper
 • Bluetooth Versjon: 5.0 

 • Trådløs rekkevidde: Opptil 15 meter 

 • Produktvekt: 8/130 gram 

 • IPX-nivå sertifisering: IPX6 

 • Innebygd mikrofon: Ja 

 • Ladekabel: Micro-USB 

 • Batterikapacitet: 2 × 50/1800 mAh 

 • Sendefrekvens: 2 , 4 GHz 

 • Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz 

 • Batteritid per lading: Opptil 6/90 timer 

 • Utskiftbare ørepropper / puter: Ja 

 • Ekstra ørepropper / puter inkludert: Ja 

MiiBUDS ACTION er helt uten ledninger og ekte trådløse ørepropper (TWS) bygget for ACTION med et sikkert ørekrok-design, sertifisert IPX6 vanntette, toppmoderne lyd med førsteklasses COMPLY™ skumpropper samt en ekstrem og imponerende batterikapasitet som gir deg opptil 90 timer total spilletid! De fleksible og myke MIIEGO® ACTION ørekrokene sørger for at øreproppene holder seg komfortabelt og trygt på plass gjennom hele treningen. Ørekroken går over og bak øret ditt, noe som gjør det til et glimrende og trygt valg for alle fysiske aktiviteter som løping, trening og aktivitet generelt. Vekten til hver MiiBUD er bare 8 gram, noe som gjør dem veldig lette og behagelige å ha på – du glemmer raskt at du bruker dem! MiiBUDS ACTION har en innebygd mikrofon i hver ørepropp for å ringe, samt en enkel betjeningsknapp på hver side.  

Hver MiiBUD inneholder et kraftig innebygd batteri som gir deg opptil 6 timers musikktid per lading. Øreproppene vil trådløst automatisk lagre i MIIEGO® ladeenheten når de er plassert der, og de kan lade opp til 14 ganger inne i etuiet! Det gir deg opptil utrolige 90 timers musikktid i et full-ladet etui!MIIEGO® lade-etuiet kan også brukes som en ekstern strømbank for å gi ekstra strøm til smarttelefonen eller andre enheter gjennom den innebygde USB-porten. Etuiet har en praktisk ladekabel som er diskret montert på baksiden, slik at du alltid har den med deg. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):