Til toppen

Asics Metaspeed Sky, herre

Asics’ første konkurransemodell laget for de lengste distansene. Asics Metaspeed Sky tar opp kampen med de etablerte i konkurransekategorien.  Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 199 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 33/28 mm

Mens Asics Metaracer la hovedvekten på lav profil med en avstivet karbonplate og dermed ble en modell for de litt kortere konkurransene, er Asics Metaspeed Sky laget for de lengre distansene som halv- og helmaraton. Overdelen er i tynn engineered mesh uten irriterende sømmer, har en komfortabel passform og er av 100% resirkulert materiale. Mellomsålen er av et nytt skum, FlyteFoam Blast Turbo. Dette er et skum som kombinerer lav vekt med meget god støtdemping og respons. I tillegg har modellen en hel karbonplate som er innkapslet omtrent midt i mellomsålen mellom 2 lag skum. En avrundet Rocker-teknologi hjelper til for å få en effektiv stegavvikling og å stive opp ankelleddet og stortåballen. Yttersåle i Asics Grip strategisk plassert på forfot og hæl for slitestyrke, gir godt grep på våt asfalt og brostein. Asics Metaspeed Sky er en konkurransemodell for de lengre distansene som halv- og helmaraton.   

Asics Metaspeed Sky er først og fremst en konkurransemodell for de lengre distansene som hel- og halvmaraton, men er også et godt alternativ for konkurranser som 5 og 10km og til raskere trening som hurtige langturer og intervalltreninger.  

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Asics Metaspeed Sky, dame

Vi informerer om at dobbeltbestillinger kan forekomme. Vi gjør derfor oppmerksom på at bestilling i nettbutikken ikke er en garanti for at man får varen. Ordrebekreftelsen er kun en bekreftelse på at bestillingen er registrert. Vi tar forbehold om feil eller endringer i vår lagerbeholdning, og først når man mottar sendingsbekreftelse fra Bring er man sikret varen. Dette sendes ut så fort ordren er ferdigbehandlet, og dersom man ikke får varen vil dette også gis beskjed om så raskt som mulig. Vi gjør vårt aller beste for at dette skal gå så smertefritt og smidig som mulig. Denne skoen oppgis i US-størrelser.