Til toppen

Maurten GEL 100 CAF 100

Maurten: Verdens beste energiprodukter?

Produktnummer: 73160731
Lagerbeholdning:
Egenskaper

 

">

Maurten GEL100 CAF inneholder bare seks ingredienser og er helt uten kunstige fargestoffer, smakstilsetninger og konserveringsmidler:

- Vann
- Glukose
- Fruktose
- Kalsiumkarbonat
- Koffein
- Natriumalginat
- Glukonsyre

 

 

 

Maurten Gel-100 har en unik sammensetning, som er tettpakket med energi, uten at den irriterer mage og tarm. Energisammensetningen i Maurten er 0,8 til 1 mellom fruktose og glukose, som i lab-tester viser seg å være den energisammensetningen som muliggjør høyest mulig opptak av energi. Kroppen vår er i stand til å ta opp inntil 100 gram energi i timen. Gel-100 inneholder 25 gram karbohydrater per pakke, det vil si at du kan få i deg all den energien kroppen din klarer å ta opp, via 4 små poser med gel i timen. 

Maurten Gel-100 CAF løser samtidig enda et problem. Koffein er mye brukt i idretten for å forbedre yteevnen, men smaker bittert. Maurten bruker sin hydrogel-teknologi til å kapsle inn koffeinet, slik at du får en redusert bitterhet helt uten andre smakstilsetninger! Resultatet er en gel som er lav på både bitterhet og sødme. En pose Maurten Gel-100 CAF  inneholder 100mg coffein. Det tilsvarer 1.5 kopper esspresso eller  én kopp vanlig kaffe. Det er mye sammenlignet med de fleste tilsvarende produkter på markedet. 


Maurten er energidrikken verdens beste maratonløpere sverger til. Eliud Kipchoge, som satte verdensrekord på 2.01.39 under Berlin Marathon, bruker Maurten både til både trening og konkurranser.
Den store forskjellen på Maurten og andre energiprodukter er hydrogel-teknologien. Når Maurten-produktene kommer i kontakt med magesyre, reagerer væsken og innkapsles i en gel-hinne. Denne hinnen bevares til den brytes ned i tarmen, og energien frigis. Dette gjør at du får massevis av energi, og et jevnt energiopptak over tid. Vanlig sportsdrikk er både søtere, har flere tilsetningsstoffer og er syrebasert, noe som er hardt for magen og sliter på tennene.

Posene Maurten Drink 320 og Drink 160 har akkurat de samme ingrediensene som Gel-100, forskjellen er konsentrasjonen. Med Drink 320 må du drikke litt over 0,5 L i timen for å maksimere energiopptaket, med Drink 160 det dobbelte. De praktiske pakkene til Gel-100 gjør at du enkelt får med deg mye energi, uten å måtte ha med drikkeflaske – pakken(e) putter du i en lomme eller hoftebelte. Alle variantene fra Maurten har sitt bruksområde, men vil du ha mest mulig energi på enklest mulig måte anbefaler vi Gel-100.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.