Til toppen

Veja Marlin, dame

Det fransk/brasilianske skomerket Veja utvider med enda en modell for løping. Marlin er en litt raskere versjon av Vejas første løpeskomodell, Condor.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Dropp: 6
Hæl/forfot: 24/18 mm

Veja Marlin er en raskere modell en Condor som kom i 2020. Overdelen er fremdeles av 100% resirkulerte materialer. Den er strikket for å gi tynnere mesh og da enda bedre komfort og lav vekt. Mellomsåle i en kombinasjon av 60% biobasert materiale og 40% tradisjonell EVA. I modellen er det lagt inn Latex-materialet i både forfoten og hælen for bedre respons i mellomsålen. Latex-materialet er en kombinasjon av naturlig og syntetisk gummi. Yttersåle med 75% biobasert gummi med tydelig flekskanaler i forfoten for en mer effektiv stegavvikling.  

Marlin er en litt lettere og raskere modell fra Veja. For de fleste løperne vil denne være en litt lettere treningsmodell for rolige langturer i variert lengde. Passer både til asfalt og grus.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Veja Marlin, herre

Det fransk/brasilianske skomerket Veja utvider med enda en modell for løping. Marlin er en litt raskere versjon av Vejas første løpeskomodell, Condor.