Til toppen

Asics Magic Speed, dame

Nyhet fra Asics i kategorien lette treningsmodeller med en avstivet plate i forfoten. Passer både til rolig og raskere trening. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 184 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 28/23 mm

Asics Magic Speed er en treningsmodell i samme serie som konkurransemodellen Asics Metaspeed Sky. Den har en mellomsåle av Flytefoam Blast. Et lett og godt dempet skum med lav vekt. Modellen har også en markant avrunding i forfoten og en ekstra avstiving med en plate av TPU. Kombinasjonen av skummet, avrunding og platen i forfoten gjør modellen til en rask treningsmodell. Den er normalt bred og med et tynt mesh uten sømmer. Omtrent som i konkurransesko. En tynn og komfortabel pløse og en stødig hælkappe med polstring rundt hælbenet for ekstra komfort. Yttersåle av Asics slitesterke AHAR-gummi som gir godt grep på vått og tørt underlag. Til både asfalt og grus.  

Asics Magic Speed er en lett treningsmodell med konkurranseskofølelse. Den har et bredt bruksområdet. En raskere treningsmodell for hurtige langturer, intervaller og konkurranse for mange, men også en treningsmodell for dem som liker lettere modeller til treningsturer i variert lengde.  

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Asics Magic Speed, herre

Nyhet fra Asics i kategorien lette treningsmodeller med en avstivet plate i forfoten. Passer både til rolig og raskere trening. Denne skoen oppgis i US-størrelser.