Font
Rectangle, Gesture

Miiego Boom mini

Komfortable, lette og ultrakompakte on-ear hodetelefoner med imponerende lyd og utskiftbare øreputer. De kan brukes til sport og trening så vel inne som ute i regn, da de både er svette- og regntette. BOOM MIINI by MIIEGO® inneholder et kraftig innebygd batteri som er optimalisert for å gi deg opptil mer enn 21 timer musikktid per opplading.

1000,-

Output device, Audio equipment, Peripheral, Gadget

Miiego Actionbuds

MiiBUDS ACTION er helt uten ledninger og ekte trådløse ørepropper (TWS) bygget for ACTION med et sikkert ørekrok-design, sertifisert IPX6 vanntette, toppmoderne lyd med førsteklasses COMPLY™ skumpropper samt en ekstrem og imponerende batterikapasitet som gir deg opptil 90 timer total spilletid!

1000,-

Output device, Audio equipment, Material property, Peripheral, White, Gadget, Font, Ear

Miiego Miirythm

MiiRHYTHM by MIIEGO® er helt uten kabler og in-ear trådløse hodetelefoner (TWS) bygget for et liv på farten, innendørs eller utendørs, med en IPX5-sertifisering som gjør dem motstandsdyktige mot vann og svette.

100,-

Output device, Automotive tire, Synthetic rubber, Human body, Camera accessory, Audio equipment, Peripheral, Rim, Gadget

Miiego Miiband

MIIBAND er en ny og fleksibel armholderløsning til mobilen din, når du skal gå, løpe eller trene. Med sin unike roteringsfunksjon kan du dreie mobilen på armen, så du enkelt kan se og betjene skjermen.

300,-

Portable communications device, Mobile phone, Gadget, Gesture, Telephony

Löplabbets Solorace er gratis virtuelle løp
på 3, 5, 10, 21 og 42 km.

Løp den distansen som passer deg, der du er, hvor du vil, og når du vil. Startlinjen bestemmer du! Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Font, Rectangle

Löplabbet Norge en av de største norske løpegruppene på verdens største treningsapp.

Der deler vi nyheter, kunnskap, ukentlige løpeprogrammer og inspirasjon.

Rectangle, Font

Bli med på en av våre fellestreninger og bli kjent med flere løpeentusiaster.

Löplabbet arrangerer fellestreninger i et knippe byer for deg som vil delta i en variasjon av ulike aktiviteter med intervall og små drypp med styrketrening, samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

gratis løpetrening med lÖplabbet

Head, Eye

Löplabbet er Norges største butikkjede som spesialiserer seg kun på løping. Over 150 løpere av alle slag er ansatt i våre 17 butikker. De representerer hele spektere fra mosjonister til aktive løpere på nasjonalt, og internasjonalt nivå. Mange er utdannet i idrettsfag eller fysioterapi. Felles for dem alle er lidenskap og interesse for løping.

Løpesko kjøper du av løpere.