Til toppen

New Balance 880 V10 GTX , herre.

En solid og stødig traver har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med Fresh Foam X i kombinasjon med TruFuze topplag. Denne versjonen er med Gore Tex Invisibel Fit membran for en helt vanntett overdel. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 352 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 22 / 12 mm

2020-versjonen av 880 har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med en hel Fresh Foam X mellomsåle. Fresh Foam X skummet er lettere i vekt, samtidig som det er mer fleksibelt og støtdempende enn tidligere Fresh Foam skum. Nærmest fotbladet finner du en stødig plattform av TruFuze skum. En oppgradert hælkappe med utvendig PU og komfortabel innvendig. Overdelen med Gore Tex Invisible Fit er laminert på overdelen og gir en komfortabel passform og en helt vanntett overdel. Det gir ingen sømmer og en overdel som følger fotens bevegelse godt. Yttersåle i ekspandert gummi kombinerer slitestyrke med god fleksibilitet.  

 

880 har mange fans. Denne utgave tar modellen et steg videre med demping og komfort. For deg som vil ha en robust treningssko med en god kombinasjon av demping og smidighet. For langturer i variert fart på asfalt og grus.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

New Balance 880 V10 GTX , dame.

En solid og stødig traver har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med Fresh Foam X i kombinasjon med TruFuze topplag. Denne versjonen er med Gore Tex Invisibel Fit membran for en helt vanntett overdel. Denne skoen oppgis i US-størrelser.