Til toppen

Hoka One One Speedgoat 4 gtx, herre.

En godt dempet terrengsko som passer for de fleste distanser i terrenget.

Egenskaper
Stabilitet terreng:
Løpsfølelse:
Grep gjørme:
Stabilitet:
Grep våt sten:
Støtdemping:
Vekt: 290 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 32/28 mm

Hoka speedgoat er en svært populær modell som på kort tid har fått mange tilhengere. Hokas karakteristiske gode demping, den solide undersålen og en bred plattfor for ekstra støtte gjør dette til en svært anvendelig og behagelig sko. 

Denne versjonen av speedgoat kommer med en ny og forbedret overdel med GORE-TEX membran som holder deg tørr og varm på føttene gjennom hele løpeturen. 3D-printede detaljer rundt og over vristen for optimal passform og støtte. Også forsterket rundt tåboksen for ekstra beskyttelse. 

CMEVA-skum i mellomsålen gir god kombinasjon av støtdemping og holdbarhet. Yttersåle av Vibram Megagrip gir godt grep i terrenget, spesielt på våte steiner og røtter. 5mm knotter gir bedre grep i mykt terreng. 

Hoka speedgoat er en god modell for løping på grusvei og brede stier. Profilen i sålen er høy og fungerer derfor ikke optimalt i ulendt terreng. Også et godt alternativ som turmodell. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.