Til toppen

Hoka One One Speedgoat 4, herre.

Terrengsko med meget god støtdemping og avrundet såle.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 312 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 32/28 mm

Hoka Speedgoat er en terrengsko med meget god støtdemping. Yttersåle i Vibram-gummi med grovt mønster gir gode grep på våte steiner. Mellomsålen er høy, myk og har en bred plattform for bedre støtte i ulendt terreng. Forsterket mesh i overdelen som puster godt. Ekstra slitesterk i siden og i front. På harde stier og grusveier er den skånsom for beina. 

Hoka Speedgoat er en god modell for løping på grusvei og brede stier. Profilen i sålen er høy og fungerer ikke optimalt i ulendt terreng. Et godt alternativ som turmodell.
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.