Til toppen

Hoka Mach 2, herre.

Hoka Mach er en raskere modell med den gode støtdempingen Hoka er kjent for. Årets utgave er forbedret med en ny overdel samt et nytt skum i mellomsålen.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 227 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 24/19 mm

Overdelen er i lettvekts engineered mesh uten irriterende sømmer. Det gir høy komfort samt at den blir luftigere på foten. Ny mellomsåle av R-Bound skum som er laget i en form uten bruk av lim. Den er mykere i hælen for god demping og fastere i forfoten for bedre respons. Hoka Mach har en fastere mellomsåle og gir bedre respons en de fleste andre Hoka-modellene. Yttersålen og mellomsålen er integrert for god slitestyrke og lavere vekt og bedre smidighet. Dette gir versjon 2 av modellen en ytterligere forbedring.

Hoka Mach 2 er fortsatt en Hoka-modell med meget god kombinasjon av støtdemping og respons. Den passer deg som vil ha en kombinasjon av støtdemping og respons. Passer både til rolig og raskere løpeturer. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.