Til toppen

Hoka One One Carbon Rocket, herre.

Konkurransesko med karbonplate og lav vekt.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 217 g
Dropp: 1
Hæl/forfot: 26/25 mm

Mellomsåle med nesten null dropp og karbonplate. Dempematerialet er Pro Fly, et skum som er mykere i hælen for støtdemping og fastere i forfoten for bedre respons. Karbonplaten er mellom yttersålen og mellomsålen og går i hele skoens lengde med en split den fremste tredjedelen. Yttersåle med karbon kun i slitesonene. Overdel av lettvekts engineered mesh uten sømmer som gir en behagelig passform.

 

Hoka Carbon Rocket er en sko for de raske øktene. Det lave droppet sammen med karbonplaten gir et effektivt skyv. For løpere som ikke er vant med piggsko eller lette konkurransesko trengs det en tilvenningsperiode. Dette er en sko som er tøff for leggene og passer best for distanser fra 3 til 10 km. For trente utøvere også for halvmaraton. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.