Til toppen

Hoka One One Clifton 6 V20, Herre.

Populære Clifton 6 i ny farge

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 255 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 29/24 mm

Mange har Clifton som sin favoritt og oppdateringene blir raskt kommentert. Tilbakemeldingene er at de siste versjonene har vært litt for faste i mellomsålen. Hoka har justert på det og versjon 6 har igjen fått et litt mykere skum. Ellers er det fremdeles en bred sålebase og Hokas Meta-Rocker-teknologi er selvsagt videreført. Overdelen er også endret noe, men er fortsatt uten sømmer og irriterende trykkpunkter.

Clifton er fortsatt et godt alternativ for løpeturer i variert fart og lengde. Også et alternativ til lange konkurranser over halvmaratondistansen. Passer godt for hælløpere og tyngre løpere.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.