Til toppen

Hoka One One Cavu 3, herre.

Meget lett modell for raskere økter på harde underlag.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 198 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 26/20 mm

Hoka Cavu 3 er en godt dempet sko for raskere økter og intervaller. Denne modellen er godt nok dempet til å være en trygg treningsmodell også til rolig trening. Den øverste delen av mellomsålen er i ProFly, som er et responsivt materiale. Mellomsålen er også mykere i hælen enn forfoten. Dette gir deg god demping når du lander uten at du mister respons i frasparket, som igjen gir en bedre løpsfølelse. Sålen går litt opp rundt hælen for å støtte foten bedre gjennom steget. Rockersålen gir en jevn rullebevegelse fra hæl til forfot. Overdelen i strikket materiale er perforert for å puste best mulig, og kommer uten pløse så den sitter tett over vristen.

Hoka Cavu 3 er et godt alternativ for løpere som vil ha en lett og rask sko, som samtidig har god nok demping til lengre økter. Passer også til lengre konkurranser på asfalt.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.