Til toppen

Lupine Piko X4 SC (1800Lm) hodelykt

En liten og lett, men svært kraftig hodelykt fra Lupine!

Produktnummer: 4260262598998
Lagerbeholdning:
Egenskaper

- vekt: 55g / 210g med batteri
- 1800 Lumen, kan dimmes ned til 40 Lumen.
- fungerer i temperaturer fra -25 celsius til +70 celsius
- batteritid fra 1 time og 15minutter opp til 80 timer, avhengig av modus. 
- ladetid: 3 timer
- kan monteres på hjelm og sykkel med ekstrautstyr
- SmartCore batteri med lysindiaktor 
- I esken: Piko X4 SC 1800Lm, hodebånd, oppladbart 7,2V 3,3Ah Li-ion Smartcore FastClick batteri og 220V batterilader.

Piko er en svært kraftig, men lett og liten hodelykt fra Lupin, som også kan monteres på hjelm og sykkel. I pakken medfølger i tillegg til lampen, hodebånd, ladekabel og batteri. Lampens bryter har RGB-LED som viser informasjon om dimme-nivå og batterikapasitet. Batteriet har også en nivå-indikator bestående av fem røde LED- lyspunkter. Lampen kan dimmes fra 40 til 1800 lumen og batterikapasiteten varierer fra 1 time og 15 minutter til 80 timer, avhengig av modus. 

Dette er en svært fin multisportlykt som gir kraftig nok lys til både løping, sykling og på ski. Det lette lampehuset, sammen med en myk og behagelig hodestropp, som også går over hodet, gjør denne lykten svært behagelig å ha på seg også over lang tid. Festet på lykten kan skiftes ut om man ønsker å montere den på sykkel eller hjelm. 

Piko har svært mange lysmodus som er enkle å manuvrere mellom. Blant annet kan man velge mellom ulike lysstyrker, RVLR, ECO og SOS. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.