Til toppen

Löplabbets PåskeHareMaraton


Löplabbets PåskeHareMaraton er et årlig løp som alltid arrangeres tirsdag i "den stille uken" før Påske. Løpet er et offisielt maraton og vil telle til Kondis' utmerkelser av alle slag. 

Startavgiften blir på 125 kr, som går til Sykehusklovnene

Påmelding via denne linken. 

 


Löplabbets PåskeHareMaraton er påskens eller kanskje vårens aller hyggeligste og overlegent mest sosiale løpetur. Det er en offisiell maraton, men den mangler jaget etter personlige rekorder og "andres skalp". Det viktigste er å ha en fin løpetur, bruke den tida vi trenger og bli kjent med nye løpere. Det er viktigere å holde praten gående enn å holde pulsen oppe!

Butikken på Ski åpner tirsdag 16. april allerede kl. 0730 for at løpere som ønsker det kan handle litt i fred og ro før løpet og fordi de som kommer langveis fra og har dårlig korrespondanse med tog eller buss ikke skal behøve å vente ute. Selve løpet starter ca kl. 10.00.

Alle kan sette fra seg en bag/sekk i Ski som vi vil få fraktet til Löplabbet Sandvika. Her kan du legge det du trenger av skift når du kommer fram til Sandvika. Det er kun én dusj på deling i Sandvika, men tørt tøy er alltid bra etter en langtur.

Dersom du av en eller annen grunn skulle være nødt til å bryte løpet så er eneste måte å komme i kontakt med baggen som du har sendt til Sandvika å benytte kollektivtransport. Vi løper parallelt med jernbanen stort sett hele tida så NSB (eller en buss) bør kunne få deg fram til Sandvika dersom beina eller hodet svikter. Vi har ingen service der vi henter "strandede" løpere.

Nøyaktig rute blir lagt ut på facebook-arrangementet her og i facebookgruppa Löplabbets Maratonkarusell nærmere påske. Det er mange som har løpt PåskeHareMaraton og Ribbemaraton tidligere så det er alltid noen å spørre dersom du lurer på veien. Vi løper samme trassé som Ribbemaraton bare motsatt retning.

Butikkene i Sandvika og Ski vil begge kjøre en generell rabatt til alle som løper på løpsdagen samt at alle vil få et rabattkort som vil gjelde i en begrenset periode i begge butikkene.

Husk; dere er ansvarlig for egen sikkerhet underveis - respekter trafikkregler og vis enda mer hensyn enn dere pleier å vise til både andre myke og harde trafikanter.

Har du noen spørsmål så ta kontakt med John Aslak i Sandvika

Vi sees :-)