Til toppen

Brooks Launch 7, herre

Smidig treningssko med mange fans. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 255 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 26/16 mm

Brooks Launch 7 er en meget allsidig treningssko som passer mange løpere. Tidligere modeller har vært meget populære, og Launch 7 fører den trygge arven videre uten store endringer. Mellomsålen av BioMoGO DNA gir en god og holdbar demping gjennom hele steget. Forfoten er smidig, og gir god kontakt med underlaget når du skal løpe raskere turer. Yttersålen er heldekket med rågummi, som gjør den slitesterk på variert underlag. Overdelen er sømløs i forfoten og har en fast hælkappe som holder foten godt på plass. Det gir en komfortabel passform til mange fottyper, og en overdel med god holdbarhet.

Brooks Launch 7 er en trygg treningssko for lengre økter på harde underlag, samtidig som den er smidig nok til raskere økter. Kombinasjonen av god løpsfølelse og slitestyrke gjør dette til en sko du kan bruke til et stort spekter av økter og underlag.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Brooks Launch 7, dame.

Smidig treningssko med mange fans. Denne skoen oppgis i US-størrelser.

Brooks Launch 7, herre

Smidig treningssko med mange fans. Denne skoen oppgis i US-størrelser.