Spesialtilpassede såler fra Klaveness

Ved hjelp av en 3D-skanner finner vi optimal balanse og trykkfordeling for dine føtter, slik at du får en spesialtilpasset såle som blant annet kan bidra til å lette på smertefulle trykkpunkter.

Sålene fra Klaveness er det vi tradisjonelt kaller ortopediske innleggssåler. Dette vil si at de er spesielt tilpasset din fot.

Vi skanner foten din på en 3D-skanner i butikken og finner optimal balanse og trykkfordeling for dine føtter. Dataene sender vi til Klaveness' fabrikk i Portugal, og vi får da en håndlaget såle tilbake. Sålen tilpasser vi skoen den skal sitte i.

Butikkene våre er utstyrt med 3D-skannere som vi bruker til å finne den optimale balanse- og trykkfordelingen for føttene dine. Etter å ha skannet føttene dine, får vi viktige data som vi sender til Klaveness sin fabrikk, slik at de kan lage en såle som er spesielt tilpasset deg og dine føtter.

Hvem trenger spesialsåle, og hvorfor?

En Klaveness-såle er først og fremst for de med større akseavvik i fot-, ankel- og kneledd. For deg som har problemer kan en spesialtilpasset såle virkelig gjøre en stor forskjell i hverdagen. Mange opplever mye mindre smerter, bedre utholdenhet for å stå, gå og trene, samt mindre overbelastning av sener, muskler og ledd.

Noen får trykkrelaterte smerter i fotsålen, gjerne i godt voksen alder, og ofte fordi vi mister mye av fettpolstringen i fotsålen med årene. Knoklene blir rett og slett stående mer på bar bakke. Med Klaveness-sålene kan vi gjøre alle mulige tilpasninger; vi kan lage ekstra groper, forhøyninger, legge spesielt mykt materiale der du trenger det, og lette trykket der det kreves. Klaveness' såleteknikere kan til og med lage tåskillere i sålen om du har tær som ligger mot hverandre og gnager.

Tilpasses skoene dine

Ortopedisk innleggssåler må være riktig bygget, men hvis de passer dårlig i skoene dine, er de ubrukelige. Såler som er for kraftige til skoene dine vil vri seg opp på innsiden for å finne plass. Da vil ikke sålen fungere som tilsiktet og alle nøyaktige målinger av foten og korrigeringer i sålen er forgjeves. Derfor tar vi en siste sjekk på sålene når du kommer med skoene dine, og sliper til sålene etter disse om nødvendig.

Booking

Du kan få laget Klaveness-såler i våre butikker i Oslo sentrum (Pilestredet), Sandvika, Ski, Bergen og Trondheim (sentrum). 

Du kan bestille time på nett for Oslo og Bergen. For avtale i de andre butikkene, ta kontakt med gjeldende butikk

Leveringstiden er 2–3 uker og prisen er 2000 kr. 

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.