Kjøpsvilkår

Informasjon til deg som handler i nettbutikken vår.

Betalingsbetingelser

På alle kjøp ved Löplabbets nettbutikk vil det være fri frakt. Ved betaling med kort blir beløpet først reservert og så trukket når varen blir sendt fra oss. Om det skulle oppstå situasjoner hvor vi er utsolgt for en vare som alt er bestilt, vil det snarest bli gitt beskjed om dette og enhver betaling/reservasjon vil bli annulert/returnert.

Leveringsbetingelser

Varen blir sendt som servicepakke og leveringstiden er på ca. 2-4 virkedager, dersom vi har varene på lager og posten leverer i tide. Merk at det kan ta lengre tid dersom varen må skaffes fra et annet lager, eller det er forsinkelser hos posten.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at vi ikke leverer til utlandet og ikke leverer til Svalbard. 

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil på produkt kjøpt på Löplabbet, enten butikk eller nettbutikk, må kjøper innen rimelig tid gi selger beskjed om dette. Ta kontakt med en av våre ansatte i butikk, så vil vi behandle reklamasjonen. Ved reklamasjon på vare kjøpt på våre nettsider sendes produktet samt en vedlagt beskrivelse av hva reklamasjonen gjelder til:

Löplabbet AS, Postboks 7063 St.Olavs Plass, 0130 Oslo 

Bytte og angre på kjøp

Vi er behjelpelige med bytting av varer så fremt varen er i originalemballasjen. Merkelappen må være på klærne. Enhver håndtering av varene som ikke har vært nødvendig for å fastslå varenes art, egenskaper og funksjon og som har ført til en verdireduksjon kan vi kreve erstatning for (jf. Angrerettloven §25). 

Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil vare (jf. Angrerettloven §25). Disse anslås til å være høyst ca. 155 kroner.  

Ved alle kjøp på Löplabbets nettbutikk vil det følge med et angrerettskjema. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn. Forbrukeren må da innen 14 dager etter at ordren er blitt hentet hos Posten gi Löplabbet skriftlig beskjed om dette, eller allerede ha sendt varen i retur. Varene må uansett returneres innen 14 dager fra meddelelse om bruk av angrerett er gitt. 

Kontakt nettbutikken

Trenger du å kontakte nettbutikken? Send oss en e-post: nettbutikk@loplabbet.no.

Organisasjonsnummer

Organisasjonsnummer: 992 731 559

 

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.