Kampanjevilkår: Löplabbet og Prior

Kampanjeregler "Kjøp og løp" – Prior og Löplabbet

Generelt

Nortura SA (eier av varemerket Prior), Lørenveien 37, Postboks 360 Økern, 0513 Oslo er organisator av kampanjen i samarbeid med Try, Øvre slottsgate 8, Oslo 0571 Oslo og Löplabbet AS, Postboks 7063 St. Olavs plass, 0130 Oslo

Kampanjen starter 2. januar 2017 og avsluttes 28. februar 2017.

Alle som har fylt 18 år og som er bosatt i Norge kan delta. Ved å benytte deg av tilbudet i kampanjen, godtar du reglene beskrevet i dette dokumentet.

Vilkår for å benytte tilbudet

Ved å kjøpe ett av Priors utvalgte produkter merket ”Kjøp og Løp” og en kode (Eks. PRIOR1234), kan du få 300 kroner i rabatt på et par løpesko hos Löplabbet. Det er maksimalt 300 kroner i rabatt pr. par løpesko. Det er ingen begrensning på hvor mange par løpesko man kan kjøpe. Avtalen gjelder kun for kjøp av løpesko.

Prior-produktene må være kjøpt i en butikk for at du kan delta.

Du kan kjøpe så mange Prior-produkter med kode du vil. Hvert produkt gir en rabatt på kr. 300 pr. par løpesko.

Du benytter deg av tilbudet gjennom Löplabbet sine nettsider loplabbet.no eller ved å besøke en av Löplabbet sine butikker. I butikk tar du med deg emballasjen til produktet som har kode trykket på eller et bilde av koden. På loplabbet.no må rabattkoden registreres. Da trekkes det 300 kroner i rabatt pr. skopar automatisk.

Benytter du deg av rabatten på loplabbet.no eller i en av Löplabbet sine butikker, gjelder Löplabbet sine vilkår for betaling, leveringsbetingelser og reklamasjon.

Andre forhold

For spørsmål rundt Löplabbet sine produkter og nettbutikken, se www.loplabbet.no. Butikkene kan også kontaktes direkte, se https://www.loplabbet.no/butikkenevare for kontaktinformasjon.

For spørsmål rundt Prior sine produkter, ta kontakt med forbrukersenter@nortura.no.

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.