John Aslak Bø

John Aslak er en avslappet mosjonist som må høre på lydbøker for å holde tempoet nede.

John Aslak Bø (29) er født og oppvokst på Randaberg, utenfor Stavanger, noe som høres godt på dialekten. Han har vært i Löplabbet siden 2010. Først 6 år i Kristiansand før han tok turen til Oslo og startet i Pilestredet i april i år. Rogalendingen har en bachelor i idrett og har trent løping til og fra siden ungdomsskolen.

– Jeg er en avslappa mosjonist som er med på noen mosjonsløp i året. Løper mest for kosen og det sosiale. Har drevet litt med volleyball før, men nå er det kun løping det går i.

Jeg liker best lange, rolige turer på asfalt og grus. Det beste er når jeg får med meg noen venner på løpeturen. Da koser jeg meg!

– Jeg har vært heldig å unngå det meste av skader. Har hatt noen smerter i akilles, legg og kne, men det har gått over rimelig fort. Før slet jeg en del med ryggen, men etter at jeg endret på løpeteknikken min gikk det over.

– Treningsmengden varierer, men det blir som regel 3–5 løpeturer i uka. Jeg liker best lange, rolige turer på asfalt og grus. Det beste er når jeg får med meg noen venner på løpeturen. Da koser jeg meg!

– På utstyrsfronten er det øreproppene mine, Urbanista Boston, som er favoritten for øyeblikket. Når jeg ikke får med meg kompisene på tur, er det de som holder meg med selskap. Da hører jeg på lydbøker, for å klare å holde tempoet nede. Hvis jeg hører på musikk, blir jeg lett revet med og setter opp tempoet.

– Mitt beste råd er så enkelt som å ha det moro med løpingen. Ikke ta det for alvorlig, men kos deg og ha det kjekt!

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.