Til toppen

Injinji Run Performance Lightweight Mini-Crew, unisex.

Injinjis tåsokker kan for noen se sære ut, men er en klar favoritt blant mange av de som løper langt!

Velg størrelse

Tåsokkene fra Injinji er en klassiker og en favoritt hos mange av de som løper langt! Tåsokker gir full bevegelsesfrihet og skal forebygge oppsamling av fukt og gnagsår mellom tærne. Sokken er tynn, lett og fukttransporterende. Den holder godt på passformen og sklir ikke under aktivitet.

Spesielt for forfotløpere kan muligheten til å spre tærne aktivisere større deler av foten i frasparket, gi ekstra godt grep og gi en mer komfortabel løpetur. 

Materialer:

27% CoolMax polyester
68% Nylon
5% Lycra 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.