Til toppen

Brooks Hyperion Elite 2, unisex.

Spennende oppdatert konkurransesko med karbonplate i sålen for rå respons. Obs: Brooks ligger foreløpig ikke inne i unisex-tabellen. Se herretabellen for riktig størrelse.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 215 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 32/24 mm

Brooks Hyperion Elite 2 er en kombinasjon av karbonplaten fra Hyperion Elite 1 og Hyperion Tempos mellomsålemateriale DNA Flash. Resultatet er en veldig lett, godt dempet og responsiv sko for de lange konkurransene hvor du trenger det lille ekstra. I tillegg til fremdriften fra karbonplaten gir den svake bøyningen i hælen og forfoten til et raskere fraspark. Dette kaller Brooks “Rapid Roll” og fungerer på samme måte som Sauconys “SpeedRoll” og Hokas “Meta-Rocker”. Mellomsålen inneholder 14% mer dempemateriale enn forgjengeren og har 14% mer energiretur. I tillegg er DNA Flash mykere enn materialet som ble brukt tidligere, noe som gir en mykere og mer spretten mellomsåle. Overdelen er av et stykke Engineered mesh og er veldig lett og tynn, samtidig som den holder foten din godt på plass, også i høy fart.

Brooks Hyperion Elite 2 er en konkurransesko for deg som ønsker en sko med masse respons for de lengre konkurransene eller raskere treningsøktene, samtidig som skoen er snill for beina.

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.