Til toppen

Brooks Hyperion Elite, unisex.

Spennende konkurransesko med karbonplate i sålen for rå respons.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 198 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 30/22 mm

Brooks Hyperion Elite er en meget lett konkurransemodell med avstivet karbonsåle. Skoen har også Brooks' nye og ekstremt lette mellomsåle DNA Zero, som er et EVA-basert materiale med høy energiretur og lav vekt. Med et tydelig vippepunkt i forfoten kombinert med en fast mellomsåle, får du helt rå respons i frasparket. Overdelen er laget i ett stykke Engineered mesh, som sitter tett rundt vristen og forfoten. Dette gjør at foten holdes godt på plass, og skoen vil føles stabil også i krappe svinger.

På grunn av sålens faste demping, stilles større krav til muskelstyrke dersom du planlegger å løpe maraton med Brooks Hyperion Elite. For distanser fra halvmaraton og nedover, er dette et meget godt alternativ for både mosjonister og aktive løpere.

Brooks Hyperion Elite er en spesialisert konkurransesko for løpere som vi ha mest mulig respons i sålen. En super sko til både løp og intervaller på faste underlag.

 

 

 


 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.