Til toppen

Hyperice Hypervolt BT

Det populære massasjeapparatet fra Hyperice - nå med bluetooth så du kan pare den med din mobiltelefon.

Produktnummer: 852152004524
Lagerbeholdning:

Massasjeapparat med kraftig motor som kommer dypt til i både små og store muskelgrupper. Apparatet er supert både til restitusjon og oppvarming.

Hyperice Hypervolt er en meget praktisk og anvendelig massasjepistol som du enkelt får med deg i treningsbagen. Med denne er dyp og kraftig massasje tilgengelig når du måtte trenge det.

Den kraftige motoren har tre hastighetstrinn, som gir opptil 3200 støt i minuttet. Med i esken er fem forskjellige endestykker tilpasset forskjellige behov. Godt egnet både til å løse opp små muskelknuter, og for å myke opp de store muskelgruppene i lår, sete og legger. 

Med Quiet Glide-teknologi avgir apparatet lite lyd selv på maks effekt, slik at du forstyrrer omgivelsene minimalt. LED-lys på baksiden viser hastighetstrinn, trykksensor som viser hvor hardt du masserer og batterinivå. Hyperice Hypervolt har opptil tre timers batteritid.

Hypervolt BT har bluetooth slik at du kan pare den med telefonen din, og koble den til Hyperice-appen for blant annet automatisk hastighetsjustering. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Hyperice Hypervolt GO

Hypervolt GO er en liten og meget stillegående massasjepistol som du enkelt kan ta med deg i bagen på reise eller til trening. Massasjepistolen gir kraftige vibrasjoner som hjelper til med oppvarming før en treningsøkt, eller til restitusjon etter.
810050280846