Til toppen

Hvorfor velge Löplabbet?


Vår ekspertise, erfaring og grundige test av dine føtter og løpssteg gjør at du er i trygge hender hos oss.

 

 


Löplabbet er Norges største kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Her er fire grunner til å la oss veilede deg. 

 

1. Erfaring og ekspertise

Det unike med våre butikker er at alle våre ansatte er løpere selv. Alle sammen!

Det gjør at du får råd og veiledning fra folk med svært god kunnskap om og erfaring med løping. Sånn er det ikke hos de store kjedene. Våre medarbeidere har gjennomgått grundig opplæring både på biomekanikk, treningslære og produkter. Og alle har en eller annen gang vært nybegynnere. De vet hva som skal til, uansett hvilket nivå du er på. 

 

2. Grundig og unik veiledning

Foruten om den unike kompetansen du finner hos våre ansatte, tilbyr vi alle våre kunder en grundig løpstest for å sikre riktige sko til deres føtter. Først står du på en speilkasse der vi ser på hvordan du belaster foten din. Deretter tar vi deg med opp på tredemøllen der du jogger i 30 sekunder til ett minutt. Når du jogger filmer vi deg med nettbrett både bakfra og fra siden. Dette gjør vi for å se hvordan foten din lander og hvordan den beveger seg fra landing til fraspark. I tillegg ser vi på knær, hofter/bekken og overkropp. Først jogger du i en helt nøytral sko og deretter tester du noen ulike modeller som vi mener vil passe ditt løpesteg før du tar en avgjørelse på hvilken sko du liker best. Testen vår er gratis når du handler sko. Vil du bare kjøre en test koster det 300 kr.

 

3. Stort utvalg - vi har skoen for deg

Alle løper forskjellig og alle har vi ulik form og fasong på føttene våre. Hos Löplabbet finner du sko fra mange ulike leverandører, og skoene du ser i hyllene våre og i nettbutikken er håndplukket av våre eksperter. Ideen er at disse skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du faktisk ut av landet for å finne. 

Vi inngår ingen kompromisser på kvalitet og har ingen billige lokkevarer. Vi tar heller ikke inn noen varer vi ikke går gode for. Kanskje ryker noen populære modeller ut, men da er det fordi vi har funnet et enda bedre alternativ som dekker akkurat den plassen i utvalget vårt.

 

4. Vi tester alle våre produkter

For å være markedets ledende spesialist på løpesko, må vi teste alt. Vi tester modellene vi tar inn, i tillegg til sko vi ikke har i sortimentet vårt. Vi holder oss hele tiden oppdatert på nye trender og teknologier. 

 

Se våre butikker

Gå til vår nettbutikk