Til toppen

Ta vare på deg selv og andre - bruk refleks!


Ikke ta noen unødvendige sjanser når du skal ut å løpe i høstmørket!

 


Helt fra september og frem til slutten av mars er det mørkt store deler av døgnet. Skumring, dis og tåke gjør også sikten svært dårlig. Uten refleks kan ikke bilister se deg før cirka 25 meter unna... Det er ekstremt kort avstand i fart!

Når du bruker refleks derimot, er du synlig på hele 140 meters avstand, og hvis bilisten har på fjernlyset er du synlig på 400 meters avstand.

 

Refleksvest fungerer best

Refleksvest er både enkelt og bra når du skal ferdes trygt i mørket. Mange refleksvester kan ha dårlig passform, og er ikke særlig egnet for å trene i. Vår refleksvest har et mer funksjonelt snitt, som gjør den behagelig å løpe med. Med store refleksfelt både foran og bak tilfredsstiller vesten EN 1150 – den europeiske standarden for refleksplagg til fritidsbruk. Her får du maksimal synlighet og et praktisk plagg for høstens løpeturer.

Foran og bak på vesten er det hemper med plass til de to lyktene som følger med. Den med hvitt lys fester du foran, og den med rødt lys festes på ryggen. 

Her får du pakketilbudet til herre
Her får du pakketilbudet til dame

 

Löplabbets refleksvest har et funksjonelt snitt som gjør den velegnet til løping, også i høyt tempo. Vesten er laget av polyester og gir god beskyttelse for vind. Den har et stort felt med luftig mesh i ryggen for god ventilering, og en rommelig lomme for nøkler, kort og lignende. Med på kjøpet får du to sikkerhetslys som du fester foran og bak for ekstra synlighet. Pakkeprisen er 500 kroner (NB! Begrenset antall).

 Refleksvest-settet til dame, 500 kr. NB: Vesten kommer med Löplabbet-logoen. 

 

Små detaljer hjelper

Vi anbefaler alltid refleksvest for maksimal synlighet, men også de små detaljene hjelper. Mange av våre produkter – både klær og annet utstyr – har refleksdetaljer som bidrar til ekstra synlighet. Det kan for eksempel være reflektive logoer, hansker som har refleks på håndleddet eller ytterjakker med refleksbånd på. Huskeregelen er likevel jo større refleksformat, jo tryggere er du. 

 

Små refleksprodukter kan utgjøre store forskjeller når det kommer til synlighet, som for eksempel produktene fra Wowow. Wowow Lightband (til høyre) er en praktisk refleks til arm eller fot med 5 kraftige LED-lys. Til venstre ser du Wowow Jogging Band – et refleksbånd med borrelås som selges i en pakke med to stk.

 

Hva hvis jeg bare løper i skogen? 

Selv om du løper i skogen bør du ikke droppe refleksen. Mange har et strekke til og fra skogen, og inne i skogen kan det uansett være kjekt å kunne se deg - for eksempel syklister eller andre løpere i stort tempo.

 


God løpetur!