Til toppen

30-50% på diverse høstbekledning!


 

 


Løp og kjøp! 

På sure høst- og vinterdager er riktig bekledning viktig. Vi kjører nå salg på ytterplagg og superundertøy i både ull og syntetisk materiale. Salget gjelder i nettbutikken og butikken i Pilestredet. 

OBS: Prisene er alt nedsatt.

Du finner salgsvarene her.

 

Å kle seg riktig trenger heldigvis ikke være noen heksekunst. Vi gir deg tipsene du trenger for gode løpeopplevelser, selv når det er kaldt ute.

Når det er kaldt ute må vi kle oss smart. Mange kler på seg for mye. Dersom du lar utendørskulda før treningen avgjøre klesvalget, kommer du til å svette altfor tidlig. Du blir våt og begynner å fryse, spesielt hvis du stopper opp underveis. Da er det faktisk bedre at du fryser litt før treningen og gjerne de første minuttene av løpeturen. Så snart du er i gang, kommer kroppstemperaturen raskt opp på et behagelig nivå. Kler du på deg mindre får du også større glede av treningsøkten, fordi dette gir deg mer bevegelsesfrihet. 

Tor forklarer hvordan du best kler deg smart for løpeturer på sure høst og vinterdager. Hele artikkelen kan du lese her!

 

 

OBS: Vi gjør oppmerksom på at ikke alle varene vil være tilgjengelig i alle størrelser, så vær rask for å sikre deg det du vil ha!