Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Hoka Evo Jaws, herre. V19

Hoka One One Evo Jawz er en atypisk Hoka-modell for løping i terrenget. Svært lav vekt og lav profil gjør den til et godt alternativ når du løper på og utenfor sti.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 204 g
Dropp: 3
Hæl/forfot: 19/16 mm

Hoka One One Evo Jawz er en atypisk Hoka-modell for løping i terrenget. Svært lav vekt og lav profil gjør den til et godt alternativ når du løper på og utenfor sti.

Overdel i lettvekts rip-stop nylon. En tett passform. Påsveisede støttebånd. En lav mellomsåleprofil med støtdemping av ProFly mellomsåle som kombinerer støtdemping og respons. Ikke normal Hoka-demping i denne modellen. Vibram Megagrip yttersåle med 6mm knotter gir både litt ekstra støtdemping og et godt grep på både vått berg og myk skogsbunn.
Hoka One One Evo Jawz er først og fremst en modell for deg som løper det meste av turene i røft terreng, både på og utenfor stiene. Lav profil gir god kontakt med underlaget. Det, sammen med den lave vekten gjør den til et godt alternativ til raskere turer eller terrengkonkurranser.  Også til orientering.

NB: Kun tilgjengelig i følgende butikker: Pilestredet, Majorstuen, Strømmen og Kristiansand. 
 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.