Hoka One One Evo Carbon Rocket +, unisex

Hoka One One Evo Carbon Rocket +, unisex
Beskrivelse

Evo Carbon Rocket + fra Hoka One One er kanskje den største nyheten denne våren. Som navnet tilsier har konkurransemodellen fått en integrert karbonplate i hele sålen, noe som gir følelsen av å løpe med en piggsko på asfalten. 

Overdelen er av ettlags engineered mesh uten sømmer, noe som gir en behagelig passform. Materialet i mellomsålen er Pro Fly – et skum som er mykere i hælen for bedre støtdemping og fastere i forfoten for bedre respons. Skoen har en dropp som nærmer seg null. Karbonplaten som ligger mellom yttersålen og mellomsålen går i hele skoens lengde, med to fingre frem i forfoten. Yttersåle med 'R-bound' - et svært slitesterkt og responsivt materiale, samt karbon i slitesonene. 

Hoka CarbonRocket er som en piggsko til løping på asfalt. Det lave droppet sammen med karbonplaten gir et effektivt fraspark. For løpere som ikke er vant med piggsko eller lette konkurransesko anbefaler vi en tilvenningsperiode. Best egnet til distanser fra 10 km og nedover, samt halvmaraton for de som er vant til å løpe den distansen.

OBS: unisex-størrelser for Hoka ligger foreløbig ikke i størrelsestabellen. Se egen oversikt for å finne riktig størrelse:

 

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 217 g
Dropp: 1
Hæl/forfot: 26/25 mm

Pris kr:

RELATERTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.