Til toppen

Bruk hodelykt!


Bekmørkt i favorittløypa? Da er hodelykt tingen.

 


At det er bekmørkt i marka, betyr ikke nødvendigvis at du må bytte ut den myke og spennende skogbunnen med asfalt og trafikk. 

Løpingen kan bli en like fin opplevelse på kalde, mørke høstkvelder som om sommeren. Du trenger bare en god hodelykt, som passer til ditt bruk. Vi har lykter både for løping og for multisport, med forskjellige egenskaper på lys og batteri. Kom innom en av våre butikker så hjelper vi deg å finne den beste lykten for ditt bruk.

 

 Med en hodelykt blir treningshverdagen lettere. Petzl Nao+ er en lett hodelykt med kraftig lys for løping, sykkel, tur og langrenn. Den nye utgaven har høyere lysstyrke enn forgjengeren, og med sine 750 lumen gjør den løping i mørket til en helt ny opplevelse.

 Med en hodelykt blir treningshverdagen lettere. Petzl Nao+ er en lett hodelykt med kraftig lys for løping, sykkel, tur og langrenn. Den nye utgaven har høyere lysstyrke enn forgjengeren, og med sine 750 lumen gjør den løping i mørket til en helt ny opplevelse.

Med en hodelykt blir treningshverdagen lettere. Du ser det du skal se og det er lett for andre i trafikken å få øye på deg i god tid. Med lykt på hodet kan du løpe i skogen hele høsten og vinteren. Lyset fra lykten er sterkt nok til at du kan løpe like fort som vanlig, og til at flere kan løpe sammen med én lykt. Og den trenger ikke være tung! I dag er lykt og batteri så lett at du ikke merker vekten. 

Husk imidlertid å ta hensyn til andre når du løper med lykt. De du møter blir lett blendet av lyset fra den kraftige lykten din, så ikke sett lysstrålen rett i ansiktet deres, men se ned og bort. I Löplabbets butikker finner du lykter som passer til variert bruk. Se utvalget i nettbutikken her.

 

 

Her er noen eksempler:

Zeeme CRUX er en 320 lumens ladbar LED hodelykt med bevegelsessensor for på/av for både det hvite og røde lysene. Det er en egen modus som man kan benytte for denne funksjonen. CRUX lykten holder inntil 7 timer på full styrke på en ladning. Lykten kan justeres fra rett posisjon til 30° - 45° og 90°. Dette er en enkel og lett lykt der du får mye lys for pengene. Pris 500,-

Silva Headlamp Cross Trail 5X er en kraftig hodelykt med god komfort og lav vekt. Det følger med festemidler for hjelm, sykkel og headband, og en USB-oppladbar batteripakke på 1,2 Ah. Lykten gir opp til 500 lumen. Lykten har smarte løsninger som Flow Light og Intelligent Light, og er en lykt som passer til de fleste aktiviteter. Den leverer topp lys når du er i bevegelse, og gir deg både langlyset og nærlyset du trenger. Pris: 1200,-

Silva Trail Speed  4xt er en multisportlykt med hele 1200 True Lumen. Med lykten følger det med et 3,3 Ah batteri som gir deg 2t lystid i maksimal lysstyrke målt i minus 5 grader. Det følger også med et sykkelfeste og et hjelmfeste slik at du kan feste lykten direkte på hjelm eller sykkelstyre. . Lykten lades med den medfølgende USB-ladekabelen, og batteriet kan enkelt plasseres enten bak på hodet, eller i lommen ved hjelp av den medfølgende forlengelseskabelsen. Dette er den perfekte lykten for den som ønsker en lykt til flere aktiviteter. Pris: 2200,-

Kom gjerne innom oss, så hjelper vi deg å finne lykten som passer ditt behov!

 

 

God løping i høstmørket!