Bruk hodelykt!

Bekmørkt i favorittløypa? Da er hodelykt tingen.

At det er bekmørkt i marka, betyr ikke nødvendigvis at du må bytte ut den myke og spennende skogbunnen med asfalt og trafikk. 

Løpingen kan bli en like fin opplevelse på kalde, mørke høstkvelder som om sommeren. Du trenger bare en god hodelykt, som for eksempel Silva Headlamp Trail Runner 4x.

 Med en hodelykt blir treningshverdagen lettere. Silva Headlamp Trail Runner 4x er en komfortabel hodelykt laget speiselt for løpere. Den unike kombinasjonen av spotlys med lang rekkevidde og et nært flomlys, resulterer i mindre hodebevegelse, bedre kontroll, og høyere hastighet under løpeturen.

Med en hodelykt blir treningshverdagen lettere. Du ser det du skal se og det er lett for andre i trafikken å få øye på deg i god tid. Med lykt på hodet kan du løpe i skogen hele høsten og vinteren. Lyset fra lykten er sterkt nok til at du kan løpe like fort som vanlig, og til at flere kan løpe sammen med én lykt. Og den trenger ikke være tung! I dag er lykt og batteri så lett at du ikke merker vekten. 

Husk imidlertid å ta hensyn til andre når du løper med lykt. De du møter blir lett blendet av lyset fra den kraftige lykten din, så ikke sett lysstrålen rett i ansiktet deres, men se ned og bort. I Löplabbets butikker finner du lykter som passer til variert bruk. Se utvalget i nettbutikken her.

Her er noen eksempler:

Petzl BINDI Hodelykt er en liten og ultralett hodelykt på 200 råsterke lumen og utrolige 35 gram. Lykten er vanntett, og laget for løping både i skogen, på fjellet og i urbant miljø. Den lyser i tre ulike moduser, og har også rødt lys som bevarer nattesynet for både deg og de du møter på. Pris: 700 kr.

Silva Trail Runner 2X er en lett og kraftig hodelykt med "Silva Intelligent Light", som kombinerer et sterkt fokusert langlys med et bredt lys. Lykten har anti-glide elastisk hodebånd og ergonomisk passform, som gir en lykt som sitter komfortabelt på hodet. Vanntett ihht IPX6-standard: Tåler regn, snø og gjørme. Pris: 900 kr.

Silva Headlamp Cross Trail 5X er en kraftig hodelykt med god komfort og lav vekt. Det følger med festemidler for hjelm, sykkel og headband, samt en USB-oppladbar batteripakke på 1,2 Ah. Lykten har smarte løsninger som Flow Light og Intelligent Light, og er en lykt som passer til de fleste aktiviteter. Den gir opp til 500 lumen, og gir deg både langlyset og nærlyset du trenger når du er i bevegelse. Pris: 1200 kr.

Kom gjerne innom oss, så hjelper vi deg å finne lykten som passer ditt behov!

God løping i høstmørket!

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.