Til toppen

La Sportiva Helios SR, herre.

Helios SR er en hybrid for kombinasjon av grusvei og terreng.

Egenskaper
Stabilitet terreng:
Løpsfølelse:
Grep gjørme:
Stabilitet:
Grep våt sten:
Støtdemping:
Vekt: 240 g
Dropp: 2
Hæl/forfot: 21/19 mm

EVA mellomsåle med et fastere skum nærmest fotbladet for bedre beskyttelse i ulendt terreng. Dempingen er meget god og fleksibel. Yttersålen er i kombinasjon med mellomsålen. Det gir lav vekt og en smidig stegavvikling. Normalt til bred passform som umiddelbart sitter godt på foten. Overdelen i nylon, med sveisede forsterkninger gir meget god passform. SR står for SkyRun og modellen er bygget for lange fjelløp med store høydeforskjeller. Grepet er godt både på tørt og vått underlag. 

Et godt valg for deg som varierer mellom sti og grusvei, og som løper mye selv om det er vått. Tåler også strekk med asfalt. Er så lett og smidig at den kan brukes til raskere trening eller konkurranser også. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.