Til toppen

Sof Sole Gel Heel Cup, hælsåle

Geléinnleggssåle fra Sof Sole

Egenskaper

Størrelser:

D: Dame 5-11 US / 36-43 EUR
H: Herre 7-12 US / 40-46 EUR

En hælsåle som bygger 10mm og kan legges oppå den vanlige innersålen i skoen. Gir god demping og kan være et godt smertelindrende og avlastende tiltak for smerter i hæl. Sålen har en nesten klebrig overflate som hindrer at den sklir og flytter på seg i skoen under aktivitet. 

Størrelser:

1, Dame 5-11 US / 36-43 EUR
2, Herre 7-12 US / 40-46 EUR

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.