Til toppen

Gore R5 Infinium Pant, dame

Vindtett og vannavstøtende bukse med god bevegelighet. Passer for deg som vil ha et varm og godt plagg å løpe i på kalde dager.

Velg størrelse
En perfekt bukse for kalde høst- og vinterdager. Med GoreTex infinium-teknologien har buksen en mykere følelse på huden, i tillegg til at den gir mer bevegelighet rundt knærne sammenlignet med tidligere modeller.
 
Membranen er plassert rundt rumpe, lår og legg, noe som gir deg god beskyttelse mot vind og regn. Tynt og bevegelig materiale rundt knær gir god bevegelighet.
Buksen har Flat-Lock sømmer som hindrer gnagsår, en sidelomme med plass til mobiltelefon, samt en mindre lomme bak med glidelås. Med snøring i livet og en relativt høy linning sitter buksen godt.
 
Buksen egner seg for alle typer løpere, og kan fort bli en favoritt i vinterhalvåret. På de virkelig kalde dagene kan den kombineres med en ull-longs under. Egner seg også godt til langrenn.
 
Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Gore R5 Infinium Pant, herre

Vindtett og vannavstøtende bukse med god bevegelighet. Passer for deg som vil ha et varm og godt plagg å løpe i på kalde dager.