Til toppen

Gore R5 Infinium Windstopper Tights, herre

Vind- og vannavstøtende tights med god bevegelighet. Passer for deg som løper når det er vått og kaldt og som ikke har behov for bukse.

Velg størrelse

En perfekt tights for høsten, og vinteren når det ikke er for kaldt. Med teknologien Gore-Tex Infinium gir tightsen en mykere følelse mot huden, samt mer bevegelighet rundt knær sammenlignet med tidligere modeller. Tightsen har Windstoppermembran i front på lår, rundt legger og bak på rumpa, som gjør at du får god beskyttelse mot vind og vann. Tynt og bevegelig materiale rundt kne og på innsiden av bena gir god lufting og bevegelighet.

Tightsen har Flat-Lock sømmer som hindrer gnagsår, en sidelomme med plass til mobiltelefon, samt en mindre lomme med glidelås bak. Det er snøring i livet og den er relativt høy i linningen.

Tightsen passer for alle typer løpere, og kan fort bli en favoritt på høst og vinter. På de virkelig kalde dagene kan den kombineres med en shorts over eller ull under.

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Gore R5 Infinium Windstopper Tights, dame

Vind- og vannavstøtende tights med god bevegelighet. Passer for deg som løper når det er vått og kaldt og som ikke har behov for bukse.