Til toppen

GORE® R3 Women Partial GORE® tight, dame.

Med Thermolining på innsiden og vindtette paneler er dette den perfekte tightsen for kalde dager!

Velg størrelse
Egenskaper
  • Gore® Windstopper®®Membrane: 100% Polyester
  • Hovedmateriale: 92% Polyester, 8% Elastan
  • Stretchpaneler: 85% Polyamid, 15% Elastan

R3 Partial fra Gore er plagg satt sammen av paneler med ekstra beskyttelse mot vind og kulde på de mest utsatte stedene. Tightsen har lomme med glidelås i korsryggen og refleksdetaljer for ekstra synlighet i mørket. Tightsen har bred strikk og snøring i livet. 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.