Til toppen

Gore One - Ny revolusjonerende Gore-Tex membran


Nyheten Gore One GTX Active Run Jacket er en limitert Gore-Tex Active jakke, laget med det revolusjonerende materialet «Gore-Tex Active». 

 


Nyheten Gore One GTX Active Run Jacket er en limitert Gore-Tex Active jakke, laget med det revolusjonerende materialet «Gore-Tex Active».

Før ble Gore-Tex membranen laget med tre lag: den innerste linning, Gore-Tex membran og til slutt et tekstil ytterlag. Nå er det i realiteten kun Gore-Tex Active membranen med en beskyttende overflatefilm. Noe som igjen gjør at vannet preller av og ikke blir absorbert inn i tekstil ytterlaget som ble brukt før

 

På innsiden har også Gore utviklet en ny teknologi som kalles «Gore Micro Grid Backer Technology» som i korte trekk går ut på at innsiden er litt sterkere, glir bedre over mellomlagene du har på deg og gjør jakken enda lettere.

Gore-Tex Active er de letteste og mest pustende Gore-Tex produktene som finnes. Gore One GTX Active Run Jacket er vann- og vindtett, sørger for at fukten kommer effektivt ut på yttersiden der det kan fordampes. Jakken har eksepsjonelt lav vekt, veier bare 158 gram. Og et materiale som ikke blir tyngre av regnet. Jakken tar minimalt med plass og holder deg lett og rask også under de våteste værforhold. «Shake Dry» – du trenger bare riste jakken noen ganger og overflaten er tørr. Svart, matt utseende og et design tilpasset løperen.

 

Jakken finnes bare i 3 butikker i Norge, Löplabbet Pilestredet, Löplabbet Bergen og Löplabbet Stavanger.

Du kan nå også kjøpe jakken i nettbutikken

Jakken er tilgjengelig fra 23 september.

Kun herremodell.

Pris: 3000 kr.