Gore MYTHOS Lady 2.0 WS SO Jacket, dame

Gore MYTHOS Lady 2.0 WS SO Jacket, dame
Beskrivelse

Lett og funksjonell løpejakke med Windstopper Soft Shell – super til de kalde turene

Det er funksjon som står i fokus i Mythos Lady-serien til Gore. Klærne er lette, holdbare og takler utfordringene fra det kalde høst- og vinterværet. Med Myhos Lady-serien kan du både trene og konkurrere uansett vær.

Mythos Lady 2.0 WS SO jacket er en av Gores bestselgere. Den er lett og allsidig og bidrar til god synlighet i høst- og vintermørket. Krage med fleece på innsiden gir god komfort. Glidelås i front hele veien ned gjør det lett å ta jakken av og på. 2 glidelåslommer foran der du kan oppbevare det du måtte trenge til løpeturen. Jakken er myk med en komfortabel passform og gode pustegenskaper. Godt ventilert i rygg. Fra innsiden av lommene kan du justere og stramme jakken nederst. 

Reflekslogo foran og bak, samt reflekterende print i sidene og på ermene. Elastisk materiale rundt håndleddene med tommelhull slik at du kan dra ermene ned langs hendene slik at du holder deg varm. Lomme med kabelutgang for øreplugger.

Mythos-serien er blant våre absolutte favoritter med suverene plagg til kalde høst- og vinterdager, som også fungerer utmerket på langrennsturene. Bruk jakken sammen med Mythos Tights for en mest mulig komfortabel løpetur i vinterkulda.

 

Egenskaper

Vekt: 410 gram i str. 38.

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.