Til toppen

Gore-tex infinitum stretch gloves, unisex.

Vindtette og vannavstøtende hansker fra Gore.

Velg størrelse
Egenskaper

- 92% Polyester SHELL FACE
- 8% Elastane

 

- Vekt: 40g
- Refleksdetaljer på håndleddet
- GORE-TEX INFINIUM™ materiale
- GORE® WINDSTOPPER® produktteknologi

Tynne hansker med strechy og tettsittende passform. De veier bare 40g og er helt vindtette. Stoffet har et slitesterkt, vannavstøtende belegg, som gjør dem svært gode å ha i sekken om det er utrygt for dårlig vær på langturen. Montert med bare én søm, som minimerer vekt og gir et mer komfortabelt plagg. Antiskli-detaljer på tre fingre gir godt grep om handskene skal kombineres med bruk av for eksempel staver. Fingertuppene på tommel og pekefinger har belegg med økt taktilitet, slik at man kan bruke berøringsskjermer uten å ta av seg hanskene. 

Alt i alt er dette gode, slitesterke handsker som holder deg varm og tørr på hendene i regn og vind. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.